Ina Linnerud

-BILDE KOMMER-

Ina er 25 år og studerer Pedagogikk på HINN. Hun er hovedtrener for våre konkurransedansere. Hun er også trener på Danseklubben Studio 1 i Lørenskog.  Samtidig har hun selv vært aktiv elitedanser i mange år og trent flere toppdansere.  Videre har hun freestyle trenerkurs 1 og 2 gjennom Norges Danseforbund. Ina er også godkjent dommer og dømmer jevnlig dansekonkurranser. Ina er hovedtrener for våre konkurransedansere.

 

Solveig Hagelien

-BILDE KOMMER-

Solveig er 21 år og selv aktiv elitedanser hos oss og har danset i mange år. I tillegg driver hun med CrossFit og styrketrening. Hun gikk på Idrettslinja på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans og studerer nå bachelor i Idrettsvitenskap på INN. Samtidig er hun instruktør på SATSELIXIA. Solveig underviser våre konkurransedansere denne sesongen.

Veronica Sagova

-BILDE KOMMER-

Veronica er 38 år og kommer fra Flå. Hun har danset siden hun var liten og har 10 års erfaring med selskapsdans (trinn C). Samtidig har hun 20-års erfaring som frivillig arbeid med barn. Videre har hun tidligere hatt barnekurs i Flå. Veronica er instruktør på våre barnedans kurs.

Helene Brøndbo

-BILDE KOMMER-

Helene er 18 år og har ansvaret for våre turntreninger. Hun har selv turnet aktivt i 12 år.   Videre studerer hun studiespesialisering på Lillehammer Videregående skole avdeling Sør. Helene har deltatt på mange konkurranser og stevner innenfor turn, og er også trener for Lillehammer Turnforening.

 

Andrine Korslund

-BILDE KOMMER-

Andrine er 18 år og selv aktiv elitedanser innenfor FDJ og IDO. Hun er med i gruppene New Generation og Sensation som har gjort det svært godt internasjonalt. Samtidig går Andrine på Idrettslinja på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Hos oss er hun instruktør på FDJ grunnkurs, FDJ litt øvet og IDO parti denne sesongen.

 

Marie Sjørengen

-BILDE KOMMER-

Marie er 17 år og selv aktiv championdanser hos oss og har danset i mange år. Hun går på Lillehammer Videregående skole. Marie er instruktør på FDJ kurs i Øyer.


Kristine Brandvold

-BILDE KOMMER-

 Kristine er 21 år og selv aktiv championdanser hos oss og har danset i mange år. Hun er instruktør på dansedans og mini-freestyle i Øyer.

 

Maria Helene Imingen

-BILDE KOMMER-

Maria er 17 år og selv aktiv mesterdanser hos oss og har danset i flere år. Hun går på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Maria er instruktør på mini-freestyle.

 

Emma Nordstrand Veskje

-BILDE KOMMER-

Emma er 15 år og selv aktiv championdanser hos og har danset i mange år. Hun går på Åretta ungdomsskole. Emma er instruktør på mini-freestyle og assistent på våre barnedans kurs.

Amanda Hamsun Rønningen

– BILDE KOMMER –

Amanda er 14 år og selv aktiv championdanser hos oss. Amanda er assistent på våre barnedans kurs.