Ina Linnerud

-BILDE KOMMER-

Ina er 25 år og studerer Pedagogikk på HINN. Hun er trener på danseklubben Studio 1 i Lørenskog og har trent mange toppdansere. Samtidig har hun selv vært aktiv elitedanser i mange år og har derfor mange års erfaring innen dans selv. Videre har hun freestyle trenerkurs 1 og 2 gjennom Norges Danseforbund. Ina er også godkjent dommer og dømmer jevnlig dansekonkurranser. Hos oss underviser Ina freestyle og slow for våre konkurransedansere.

 

Solveig Hagelien

-BILDE KOMMER-

Solveig er 20 år og selv aktiv elitedanser hos oss og har danset i mange år. Hun gikk på Idrettslinja på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Samtidig starter hun denne høsten på bachelor i Idrettsvitenskap på HINN. Tidligere har hun vært instruktør på FDJ – litt øvet og slow nybegynner. Solveig underviser våre konkurransedansere.

 

Veronica Sagova

-BILDE KOMMER-

Veronica er 38 år og kommer fra Flå. Hun har danset siden hun var liten og har 10 års erfaring med selskapsdans (trinn C). Samtidig har hun 20-års erfaring som frivillig arbeid med barn. Videre har hun tidligere hatt barnekurs i Flå. Veronica er instruktør på våre barnedans kurs.

 

Anja Kristiansen Sandnes

-BILDE KOMMER-

Anja er 21 år og har selv drevet med turn i 16 år.  Hun har konkurrert blant annet i NM og fått uttak til EM. Videre studerer hun siste året pedagogikk på HINN og jobber også som trener for turnforeningen. Hun har sikringskurs 1 og trampett/ tumblingkurs. Anja er turntrener for våre konkurransedansere.

 

Andrine Korslund

-BILDE KOMMER-

Andrine er 17 år og selv aktiv elitedanser hos oss og har danset i mange år. Hun går på Idrettslinja på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Tidligere har hun vært assistent på våre barnedanskurs. Andrine er instruktør på mini-freestyle og slow nybegynner denne sesongen.

 

Marie Sjørengen

-BILDE KOMMER-

Marie er 16 år og selv aktiv championdanser hos oss og har danset i mange år. Hun starter denne høsten på Lillehammer Videregående skole. Marie er instruktør på barnedans og mini-freestyle i Øyer.


Kristine Brandvold

-BILDE KOMMER-

 Kristine er 21 år og selv aktiv championdanser hos oss og har danset i mange år. Hun er instruktør på dansedans og mini-freestyle i Øyer.

 

Maria Helene Imingen

-BILDE KOMMER-

Maria er 16 år og selv aktiv mesterdanser hos oss og har danset i flere år. Hun går på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Maria er instruktør på mini-freestyle.

 

Emma Nordstrand Veskje

-BILDE KOMMER-

Emma er 15 år og selv aktiv championdanser hos og har danset i mange år. Hun går på Åretta ungdomsskole. Emma er assistent på våre barnedans kurs.