Ina Linnerud

-BILDE KOMMER-

Ina er 25 år og studerer Pedagogikk på HINN. Hun er trener på danseklubben Studio 1 i Lørenskog og har trent mange toppdansere. Samtidig har hun selv vært aktiv elitedanser i mange år og har derfor mange års erfaring innen dans selv. Videre har hun freestyle trenerkurs 1 og 2 gjennom Norges Danseforbund. Ina er også godkjent dommer og dømmer jevnlig dansekonkurranser. Hos oss underviser Ina freestyle og slow for våre konkurransedansere.

 

Solveig Hagelien

-BILDE KOMMER-

Solveig er 20 år og selv aktiv elitedanser hos oss og har danset i mange år. Hun gikk på Idrettslinja på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Samtidig starter hun denne høsten på bachelor i Idrettsvitenskap på HINN. Tidligere har hun vært instruktør på FDJ – litt øvet og slow nybegynner. Solveig underviser våre konkurransedansere og er instruktør på slow rekrutt-litt øvet partiet.

 

Veronica Sagova

-BILDE KOMMER-

Veronica er 38 år og kommer fra Flå. Hun har danset siden hun var liten og har 10 års erfaring med selskapsdans (trinn C). Samtidig har hun 20-års erfaring som frivillig arbeid med barn. Videre har hun tidligere hatt barnekurs i Flå. Veronica er instruktør på våre barnedans kurs.

 

Anja Kristiansen Sandnes

-BILDE KOMMER-

Anja er 21 år og har selv drevet med turn i 16 år.  Hun har konkurrert blant annet i NM og fått uttak til EM. Videre studerer hun siste året pedagogikk på HINN og jobber også som trener for turnforeningen. Hun har sikringskurs 1 og trampett/ tumblingkurs. Anja er turntrener for våre konkurransedansere.

 

Andrine Korslund

-BILDE KOMMER-

Andrine er 17 år og selv aktiv elitedanser hos oss og har danset i mange år. Hun går på Idrettslinja på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Tidligere har hun vært assistent på våre barnedanskurs. Andrine er instruktør på FDJ grunnkurs og FDJ litt øvet denne sesongen.

 

Marie Sjørengen

-BILDE KOMMER-

Marie er 16 år og selv aktiv championdanser hos oss og har danset i mange år. Hun starter denne høsten på Lillehammer Videregående skole. Marie er instruktør på barnedans og mini-freestyle i Øyer.


Kristine Brandvold

-BILDE KOMMER-

 Kristine er 21 år og selv aktiv championdanser hos oss og har danset i mange år. Hun er instruktør på dansedans og mini-freestyle i Øyer.

 

Maria Helene Imingen

-BILDE KOMMER-

Maria er 17 år og selv aktiv mesterdanser hos oss og har danset i flere år. Hun går på Gausdal Videregående skole med toppidrett dans. Maria er instruktør på mini-freestyle.

 

Emma Nordstrand Veskje

-BILDE KOMMER-

Emma er 15 år og selv aktiv championdanser hos og har danset i mange år. Hun går på Åretta ungdomsskole. Emma er instruktør på mini-freestyle og assistent på våre barnedans kurs.

Amanda Hamsun Rønningen

– BILDE KOMMER –

Amanda er 14 år og selv aktiv championdanser hos oss. Amanda er assistent på våre barnedans kurs.