FAQ

Her kan du finne svar på våre mest stilte spørsmål, dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du alltid ta kontakt med oss på dansehusetlillehammer@gmail.com eller våre FB sider.

Hvordan melder jeg på meg selv/ barnet mitt på timer hos dere?

Du melder på timer ved å ta kontakt med oss via mail eller Facebook.

Hvordan vet jeg hvilke timer jeg skal velge?

Du finner beskrivelse av de ulike timene under «Vi tilbyr», her kan du lese og se bilder/ video av de ulike dansestilene. Vi har alltid én gratis prøvetime dersom du vil prøve og du kan spørre oss dersom du er usikker hva som passer for deg/dere.

Hvor mye koster dansetimer hos dere?

Du finner priser her.

Har dere noen avslutning/ danseforestilling?

Ja! Mot sesongslutt til jul og sommer har vi forestillinger hvor vi viser frem danser deltakerne har lært i løpet av sesongen.

Hva er konkurransedanser og hvem kan bli det?

Konkurransedanser er for alle som ønsker en ekstra utfordring! Som konkurransedanser trenger man sin egen «koreografi» som man får laget av treneren sin gjennom å booke en privattime direkte med treneren. Det er ca. 1 konkurranse i måneden og det varierer litt hvor disse er, men ofte rundt Oslo-området. Det er egne regler for under 11 år (Norges Barnerettighetsbestemmelser) så her får alle danse 3 ganger og få pokal – veldig stas for de små! Over 11 år har ordinær konkurranse med semifinale, finaler osv. Kontakt oss for mer info dersom du er interessert i å konkurrere.

%d bloggere liker dette: