Om klubben

 

 

Dansehuset Lillehammer startet opp høsten 2006, og er en idrettsklubb klubb innen Freestyle/discojazz. Klubben er 100% foreldredrevet og medlemsstyrt.

Våre instruktører oppdateres jevnlig med kurs, kongresser og våre egne dansere deltar på treningsleir og har ofte treningshelger med danselærere fra andre danseskoler. Vi ønsker å skape et positivt og trygt dansemiljø.

Vi holder til i flotte lokaler i Storgata 61, 3. etasje. Inngang i passasjen mellom Norli Bokhandel og Porten kiosk. Vi har salg av kaffe/te.

Våre medlemmer deles inn i 2 grupper:

KONKURRANSEDANSERE:

Kan delta på nasjonale og internasjonale konkurranser/stevner. De har faste treningstider flere ganger i uken med klubbens trenere. I tillegg har danserne muligheten til å trene når det er ledig i studio, såkalt egentrening. Det blir også hentet inn trenere i helger/ferier for seminarer. De har også fri adgang til alle kurs som blir kjørt i regi av Dansehuset Lillehammer. Trenigsavgiften betales inn per halvår og medlemskontigenten er kr. 300 pr. halvår. Noe dugnadsarbeid på påregnes. Alle barn tom 12 år er forsikret gjennom Idrettsforbundets barneidrettsforsikring.

NB! Konkurransedansere må være medlem av en klubb for å delta på konkurranser i regi av Norges Danseforbund.

KURSELEVER:

Melder seg på det kurset/kursene som de har lyst til å prøve, og betaler kursavgift ut fra hvor mange kurs de er med på i uken. Treningsavgift betales inn pr. sesong og medlemskontigenten er kr. 50,- pr. sesong. Ingen dugnadsplikt.
Vi ønsker å følge opp våre medlemmer på alle nivåer.
Bredde er viktig og det samme er toppen. Vi trenger toppen for profilering av idretten vår og bredden for å skape miljøet og trivselen med det vi gjør.

Dansehuset Lillehammer er stolte over alle klubbens medlemmer, og vi ønsker også nye dansere velkommen til oss.

© 2017 Dansehuset-Lillehammer

502 Bad Gateway

The server returned an invalid or incomplete response.